Как да се регистрирам в instagram?

Как да се регистрирам в instagram?

Ако ще популяризирате някоя ваша идея, хоби или бизнес в интернет, тогава първото нещо, което трябва да направите, е да си направите регистрация в Instagram. Тъй като това е един от най-добрите канали за привличане на клиенти днес, пътят на всеки начинаещ инфлуенсър или блогър, както и на всеки обикновен потребител, започва с регистрация там.  За да създадете акаунт, изтеглете приложението Instagram от Google Play или App Store на телефона си, след което го инсталирайте и отворете. Кликнете върху „Регистрация“.

 

Въведете своя телефонен номер или имейл адрес, на които ще бъде изпратен код за потвърждение. След това трябва да въведете своето име и фамилия, както и сигурна парола.

Въведете вашата дата на раждане. Не забравяйте, че възрастта ви трябва да е над 13 години.  Ако е необходимо, може да променяте своето потребителско име (то се генерира автоматично въз основа на вашето фамилно и собствено име).

Добавете профилна снимка по време на регистрацията или по-късно. Щракнете върху Готово и регистрацията ви ще бъде завършена. Можете да се регистрирате по-бързо и лесно чрез вашият Facebook профил, като Instagram ще вземе данните за регистрация от него.

Кликнете тук, за да видите нашите пакети за последователи в Instagram.