Как да имаме повече последователи в Инстаграм?

Как да имаме повече последователи в Инстаграм?

Инстаграм е една от най-популярните социални мрежи напоследък. Тя предлага огромен брой функции и все по-рядко се среща човек, който да не е открил очарованието й.

Независимо дали развивате личен или служебен акаунт, дали сте инфлуенсър, или просто обичате да улавяте ежедневието си в красиви снимки, вероятно поне веднъж сте си задавали въпроса "Как да привлека повече последователи?". В настоящата статия ще ви представим няколко начина, чрез които да увеличите своите Инстаграм последователи и да развиете акаунта си. Да започваме!
 

Публикувайте редовно

Човек, който харесва съдържанието ви, ще ви последва само, ако види, че редовно публикувате. Ако последните ви постове са в рамките на месец-два един от друг, аудиторията ще реши, че профилът не се поддържа.

За да се грижите добре за профила си, си създайте календар. Има достатъчно инструменти онлайн, които да ви помогнат, но може и да го напишете на ръка в тефтера си.

Качествено съдържание

Не разчитайте само на "верните си фенове". Истината е, че за да са такива, нещо трябва да ги привлече. Обмисляйте внимателно съдържанието си. Как да го направите? Избягвайте еднаквите снимки - ако не можете да решите коя снимка ви харесва най-много, споделете не повече от 2-3 в една серия, за да не отегчавате последователите си.

Изпипвайте добре снимките си - Старайте се качените фотоси да са с добро качество и с правилното за Инстаграм съотношение (най-добре квадратни). Никой няма да се впечатли от размазани или скучни снимки.

Давайте подробна информация

Винаги давайте подробна информация на фолоуърите си относно снимките, които публикувате. Безполезно е да качите снимка на вкусно изглеждаща храна, без да напишете какво и къде е заснето.

Направете акаунта си публичен

Ако профилът ви в Инстаграм е публичен, това ще помогне на хората да преценят дали да ви следват или не, тъй като ще могат да видят цялото ви съдържание до момента.

Включете си известията

Добре е да получавате известия всеки път, когато някой хареса или коментира ваш пост, както и като ви изпратят съобщение. Така ще можете много бързо да отговорите, което е важно за създаване на по-близки отношения с вашите последователи.

Проучете добре алгоритъма на Instagram

Платформата доста се промени от момента, в който беше създадена и сегашния й алгоритъм доста се доближава до този на Гугъл. Идеята е на потребителя да се предлага максимално подходящо съдържание, според неговите интереси. Иначе казано, колкото повече потребителят взаимодейства с вашето съдържание, толкова повече ще му бъде показвано. Ето защо, качественото съдържание е важно.

А ако това не проработи?

Ако сте пробвали всичко и акаунтът ви не се развива, винаги можете да се възползвате от закупуване на последователи.

Как да си купим последователи в Инстаграм?

В нашия сайт - posledovateli.com ще откриете разнообразни пакети с различни на брой и вид последователи. Можете да поръчате както бот, така и истински, както и определен брой лайкове.

Поръчката е лесна и бърза, а цените почти символични. А и винаги можете да зададете вашите въпроси на екипа ни и да получите подробна информация.

Но не забравяйте, дори и при поръчка на последователи, трябва отново да ангажирате вниманието им. Успех!